Grigore Cartianu : Adrian Severin îi cere ministrei de Externe să treacă de partea Rusiei, altfel va fi judecată de un regim pro-rus, care va fi instalat curând! Pușcăriașul ex-PSD-ist o avertizează „pentru securitatea personală a domniei sale”, pentru că ea se află în fruntea unei „liste negre”!

O infracțiune deosebit de gravă a comis fostul pușcăriaș Adrian Severin pe 26 martie. Invitat la oficina putinistă BZI Iași, fostul europarlamentar (PSD) și ministru de Externe (PD) a lansat amenințări explicite la adresa ministrei de Externe, Luminița Odobescu. Mai mult, i-a transmis acesteia că trebuie să treacă imediat la o politică pro-rusă, ca să aibă parte de un tratament mai indulgent când va fi judecată de o viitoare guvernare supusă Moscovei!

Marți, 26 martie, infractorul putinist Adrian Severin a fost invitat la emisiunea realizată de nefrecventabilul „moderator” Valentin Huțanu la canalul de propagandă pro-rusă BZI Iași. A fost un fel de cadou pe care Huțanu i l-a făcut lui Severin, cu două zile înainte ca fostul ministru de Externe să împlinească 70 de ani.

Abjectul Severin, care poate fi încadrat ușor la trădare de țară, a avut o pledoarie infracțională de cea mai joasă speță, specifică lumii interlope. El acționează precum comuniștii români din vara anului 1944, care-i amenințau pe politicienii democrați de la PNȚ sau PNL și pe funcționarii nesupuși cu represaliile ce vor fi aplicate după ce va fi instalată ocupația rusească în România. Dar atunci trupele sovietice intraseră în Moldova, iar năpustirea lor ca lăcustele peste București era o chestiune de săptămâni sau luni.

mai mult la :

VIDEO. Adrian Severin o somează pe ministra de Externe să treacă de partea Rusiei, altfel va fi judecată de un regim pro-rus, care va fi instalat curând! Pușcăriașul ex-PSD-ist o avertizează „pentru securitatea personală a domniei sale”, pentru că ea se află în fruntea unei „liste negre”!


Publicat

în

,

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *