Tara lui Mangaua: „C-asa am vrut eu!”. Romania, sub domnia clanurilor. Golanie si smechereala de interlop vedem in comportamentul primarului PSD din Crevedia, Florin Petre

Cel mai recent reportaj Recorder, filmat in Crevedia, este pur si simplu naucitor. Te loveste ca un baros de plumb si te sufoca furia fata de tupeul, nesimtirea, aroganta si impunitatea care respira din fiecare gest si declaratie ale personajelor implicate, oameni politici si apropiati ai acestora. Stiu ca nu au ce sa li se intample iar liderii statului le garanteaza acest lucru.

Golanie si smechereala de interlop vedem in comportamentul primarului PSD din Crevedia, Florin Petre. Replici batjocoritoare scuipate prin coltul gurii in fata unui jurnalist care isi face cu profesionalism meseria, usi trantite in fata unor intrebari legitime si de interes public, totul in comportamentul acestui individ transmite „fac ce vreau si ma doare-n …. de voi toti”. Un astfel de mesaj i-a transmis imediat dupa tragedie chiar si sefului lui de partid, premierul Marcel Ciolacu, si se vede acum ca era bazat, cum se spune prin mediul lui de interlopi: „Eu va spun ca nu ma va exclude din PSD, asa am o presimtire”.

Tara lui Mangaua: „C-asa am vrut eu!”. Romania, sub domnia clanurilor

 


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *