Prima reacție a lui Florian Coldea în dosarul DNA pornit de la omul de afaceri Cătălin Hideg: Atac la mogulii Ghiță – RTV, Voiculescu – Antena3, Păcuraru – Realitatea

Florian Coldea, fostul prim adjunct al SRI, a transmis un punct de vedere, prin avocați, în dosarul de corupție deschis de DNA, în care este acuzat de omul de afaceri Cătălin Hideg că ar fi intervenit în Justiție pentru a obține sentințe mai blânde în schimbul unor sume de bani.

„Trebuie să o spun clar și răspicat, așa cum de altfel se poate observa și în mod direct, că principalii actori / susținători ai acesteia, majoritatea implicați și în campaniile anterioare împotriva mea, sunt moguli media binecunoscuți – Maricel Păcuraru (condamnat definitiv), Sebastian Ghiță (fugar, din 2016, în Serbia, suspectat de implicare directă sau indirectă în mai multe activități ilegale), Dan Voiculescu (condamnat definitiv) și principalii lor colaboratori din zona media – Dan Andronic, Cristian Burci, Anca Alexandrescu și alții, gen Cozmin Gușă (lista este mult mai lungă).”, se arată în punctul de vedere transmis de avocații lui Coldea.

De asemenea, Coldea mai susține că Sebastian Ghiță are legături cu Federația Rusă:

„Fugarul Sebastian Ghiță are conexiuni la nivel înalt cu autoritățile de la Belgrad, beneficiind de protecția instituțiilor sârbe în fața cererilor de extrădare ale autorităților române. Aflat sub controlul oficialilor sârbi, Sebastian Ghiță este folosit, în prezent, de unii decizionali de la Belgrad și are legături cu o serie de interfețe economice (unele suspecte ca fiind proxy ale Federației Ruse) pentru realizarea și promovarea unor interese obscure. Asupra acestui subiect îmi rezerv dreptul de a reveni la momentul potrivit”, potrivit punctului de vedere transmis prin avocați.

mai mult la

Prima reacție a lui Florian Coldea în dosarul DNA pornit de la omul de afaceri Cătălin Hideg: Atac la mogulii Ghiță – RTV, Voiculescu – Antena3, Păcuraru – Realitatea / Pe Sebastian Ghiță îl acuză de legături cu Rusia


Publicat

în

, ,

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *